Mereu te-ai subestimat. Mereu ai crezut despre tine că nu ești la fel de bun ca restul. Mereu ai avut un moment de îndoială? Oare de ce? Ce te-a determinat să crezi asta despre tine? Părerea celor din jur? Vorbele urâte aruncate în vânt? Crede-mă ele contează cel mai puțin. Și știi de ce? Pentru că tu știi cine ești și nu trebuie să demonstrezi nimic nimănui! Tu controlezi tot ceea ce faci. Gânduri.. Fapte.. Vorbe.. Persoanele pe care le alegi să îți fie prieteni .. Persoana iubită pe care o alegi să îți fie alături toată viața.. Viitorul tău.. Tu alegi TOTUL! Pentru că TU ești propriul tău stăpân și numai tu vei știi mereu care e cel mai bun lucru pentru tine. Dar asta înseamnă că nu trebuie să te mai subestimezi. Învață să te iubești mai mult. Învață să îți apreciezi mai mult corpul.. Înfățișarea.. Învață să te apreciezi mai mult pe tine și ceea ce ești tu. Privește lucruri dincolo de aparențe. Privește mai adânc și gândește-te la ceea ce vor să transmită cu adevărat. Și întotdeauna fii optimist. Astfel vei reuși să atingi idealul tău în viață. Astfel te vei putea numi un om fericit.

Dar cel mai important, nu uita să te iubești. Pentru că iubirea nu poate fi găsită. Ea se simte, în interiorul tău. Mulți oameni suferă în ziua de azi, din cauză că nu înțeleg iubirea. Pentru că uită să se iubească pe ei. Uită să caute în interiorul lor. Iar iubirea se face simțită doar atunci când te iubești pe tine, pentru că astfel îi poți iubi și pe cei din jurul tău. Nu poți să urăști și să iubești în același timp, pretinzând că indici înspre situații și evenimente diferite. Nu poți să spui că te urăști pentru că ești prea gras sau prea slab, prea sărac sau prea bogat, iar pe persoana de lângă tine să o iubești. Nu poți ca în stânga să împarți iubire, iar în dreapta ură. Iubește-te pe tine iar tot ce se va întâmplă în jurul tău fii sigur că o să fie bine.

,,Atunci când ești plin de iubire acțiunile tale devin corecte, pentru că decizia care stă la baza lor este luată în momentul prezent. Atunci când ești plin de iubire, dialogul mental dispare, mintea se liniștește și devine limpede.” – Lawrence Crane

Don’t forget to love yourself.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: