Durerea e o stare complicată. Te poate distruge sau te poate face cel mai puternic om. Asta depinde doar de tine și de ce îți dorești cu adevărat. Și totuși, eu, nu mai vreau să mai simt.. îmi e teamă. Atât de teamă că o să fiu rănită din nou și că nu o să reușesc să fac față. Prefer să fiu singură. Mă gândesc că așa e cel mai bine. Măcar nu o să fiu rănită. O să fiu bine, mi se spune des asta. Și sunt și eu conștientă de acest lucru. Nu o să mor dintr-atât. Doar o să doară tare. Atât de tare încât am vrut să renunț de atâtea ori pentru că nu mai făceam față. Până mă vindec complet, o să trec prin atât de multe stări încât nu o să mai știu ce e cu mine. Probabil că și tu simți la fel. Dar crede-mă, câteodată e bine să simți asta.

E ok să nu fii ok. E ok să fii trist. E ok să ai o perioadă proastă. Toți avem. Acceptă-ți durerea și apoi las-o să treacă. Acceptă ceea ce ești, ceea ce faci. Asta însemnă să fii om. Să greșești e ceva normal. Din greșeli învățăm. Fii tu și încearcă să zâmbești mai mult. Viața e frumoasă și merită trăită.

Dacă ai fost rănit brutal, dar încă ai curajul de a fii blând cu alții, atunci meriți o iubire mai adâncă decât oceanul în sine. Faptul că ne închidem în noi ne autodistruge. Atât de rău. Dar ține minte un lucru, dacă îi e dor de tine, fii sigură că va vorbi cu tine. Dacă te iubește, o să-ți spună. Și dacă îi pasă cu adevărat de tine, o să îți arate. Tu nu trebuie să faci nimic. Omul tău o să știe singur de are de făcut. O să te iubească și o să te respecte exact așa cum meriți.

Te-ai gândit vreodată câte sacrificii ai făcut pentru alții? De câte ori ai renunțat la orice pentru ca persoana de lângă tine să fie fericită? De câte ori ai renunțat să faci ceva ce îți place doar ca să îl mulțumești pe cel de lângă tine? De câte ori ai refuzat o invitație într-un loc unde îți doreai sa mergi cu prietenii doar ca să stai acasă cu el/ea? De câte ori te-ai pus pe locul 2? Când crezi că e timpul să faci ceva pentru tine și sufletul tău? Înțeleg că ai făcut toate aceste lucruri pentru că iubești necondiționat, poate din respect, dar UIȚI DE TINE! Te pui pe tine pe locul 2 și te asiguri că persoana de lângă tine e fericită. Dar te-ai gândit vreodată dacă merită? Merită să suferi atât de mult? Iar aceea persoana, deși conștientă de tot ce faci pentru ea, să nu aprecieze nimic? Când te ia ca pe cineva care va fi acolo indiferent de orice i-ai face, atunci te pierzi cel mai mult. Atunci doare. Te închizi în tine și ești absent. Încercă să nu ajungi aici. Învață să te apreciezi mai mult. Învață să fii un om fericit!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: