Ești frumoasă! Da, TU FEMEIE, ești frumoasă.

Și știi de ce? Ești frumoasă pentru că ai râs din toată inima, atunci când ai avut motive. Ești frumoasă pentru că după ce ai plâns și lacrimile pe care nu știai că le ai, le-ai șters puternic cu o batistă și ai mers demnă mai departe. Ești frumoasă pentru că oricât de mult ți-a fost zguduită încrederea în tine, într-un colț de suflet ai păstrat mereu o rezervă. Ești frumoasă pentru că știi să alinți, să iubești, să ierți. Ești frumoasă pentru că speri și crezi și simți. Nu lăsa pe nimeni să te facă să crezi altceva.

Tu ești frumoasă așa cum ești, cu ochelari, cu pistrui, cu aparat dentar sau nu, cu parul roșcat sau brunet, ochii verzi sau albaștri sau poate căprui. Ține minte, fiecare fată e specială în felul ei. TU ești specială! Acceptă asta. Și nu mai asculta ce spune lumea. TU ești puternică, deșteaptă și frumoasă! TU!

Ești frumoasă când ești tristă. Ești frumoasă când zâmbești. Ești frumoasă când ești goală. Ești frumoasă când ești îmbrăcată. Dimineața.. Seara.. ești frumoasă mereu! Pentru că ești TU!

“Pentru că sunt femeie, trebuie să fac eforturi colosale ca să reușesc. Dacă eșuez, nimeni nu va zice: Nu are capacitățile necesare! Toți vor zice: Femeile nu au capacitățile necesare! – Clare Boothe Luce

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: