Ce îți poți dori mai mult decât să ai pe cineva cu care să poți vorbi ca și cu tine însuți? Aceea persoană care te înțelege. Acea persoană care este lângă tine. Care te sprijină. Care te respectă. Aceea persoană care te iubește. 
Ce poate fi mai frumos decât să știi că ai o prietenă adevărată lângă tine. Că ai aceea persoană care te cunoaște cel mai bine și care ar băga mână în foc pentru tine. O prietenie adevărată rezistă timpului, distanței și tăcerii. O prietenie adevărată este clădită cu ajutorul unor persoane minunate. O prietenie înseamnă egalitate.

O prietenă adevărată este lângă tine și te ține de mână atunci când restul lumii nu o face. Nu am cuvinte să descriu iubirea și respectul pe care o port pentru prietena mea. Cea care a fost lângă mine exact atunci când am crezut că viața mea nu mai are niciun rost. Când am crezut că totul este pierdut și nu mai am nimic de făcut. Când am vrut să renunț la tot ce aveam eu mai de preț. Ea a știut să îmi umple golul din suflet. A știu ce mă doare, fără ca eu să spun ceva. Câteodată tăcerea spune multe. Iar o prietenă adevărată știe întodeauna ce e cel mai bine pentru tine.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: