Nu fii fraieră. Muncește, luptă, fă-te frumoasă și arată-i prostului ce a pierdut. Mai poți face ceva în legătură cu trecutul? Dacă da, atunci fă-o. Dacă nu, atunci uită. Uită bărbatul căruia nu îi pasă de tine, care te-a înșelat sau care te-a folosit. Uită bărbatul care renunță la tine pentru prietenii lui și bărbatul care te-a părăsit doar pentru că s-a plictisit. Uită bărbatul care te pune pe ultimul loc și te sună doar atunci când are el chef. Uită bărbatul în care nu poți avea încredere. Uită bărbatul care te face să aștepți pentru el. Uită bărbatul care se gândește la altă fată, atunci când tu te gândești la el. Uită bărbatul care nu știe cum să te iubească. Nu merită. O să te doară puțin, o să suferi o lună, două, trei.. un an. Și apoi, o să te uiți iar înapoi de departe, gândindu-te cât de ușor a trecut timpul. “Anul trecut era? Pare atât de departe”. O să îți dai seama ce prostesc sună și ce bine îți este acum. Mereu când te uiți în spate, te critici. Nu crede în a doua șansă, cine te merită, te prețuiește încă de prima dată. Nu trebuie să ai regrete, doar lecții învățate.

Într-o zi vei realiza că nu este vina ta. El nu a știut ce să facă cu o femeie ca tine. Să nu-ți fie dor te rog. Nici azi. Nici mâine. Nici peste un an. Creierul a înțeles ceea ce inima a refuzat să priceapă. Bea cafea, fumează țigara, dă-te cu rujul preferat, zâmbește și mergi înainte. Ești femeie, vei fi mamă, vei fi un mentor, vei fi un model. Demonstrează și demonstrează-ți asta. De ce să lași un băiat să îți strice starea doar pentru simplul fapt că e nehotărât și nu știe ce vrea în primul rând de la el, dar apoi de la tine?

Știi ce e cu adevărat frumos la o femeie? Plânge, plânge ore întregi, dar întotdeauna găsește o modalitate să se ridice. Își șterge lacrimile, se face frumoasă și iese în stradă cu zâmbetul pe buze, chiar dacă sufletul ei plânge. Chiar dacă înăuntru moare, o femeie iese întotdeauna învingătoare.

Ești mai frumoasă decât crezi, mai talentată decât îți închipui și mai iubită decât îți vei imagina vreodată. Undeva, cândva, vei întâlni un bărbat atât de hotărât să te iubească încât va fi capabil să lupte chiar și cu tine pentru a-ți demonstra cât ești de puternică, cât ești de frumoasă și cât de mult îți poți împinge limitele. Pentru el va conta doar să îți fie ție bine. Dumnezeu dă cele mai grele bătălii, celor mai puternici soldați.

1 comentariu

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: