Să treci prin mii de stări și ceilalți să nu te simtă. Ăsta e momentul pe care l-am tot așteptat. După atât de mult timp în care sufletul mi-a surâs la gândul răzbunării, pot spune că acum te pot ierta. Nu înțelege altceva, te iert pentru că acum sunt și eu fericită, nu cu tine, dar sunt atât de fericită încât am avut puterea să nu-ți mai urăsc absența. Poți pleca în continuare din suflet în suflet, la fel cum ai făcut și până acum, însă e momentul când îți închid poarta sufletului meu. Astăzi, odată cu iertarea ta, mă iert pe mine. Cred că ăsta e singurul mod prin care pot merge mai departe fără a mă mai uita înapoi. Mă voi ierta pentru fiecare moment în care m-am învinovățit pentru orice, pentru nervi, pentru rănile pe care le-am simțit.

Acum am nevoie de ceva real. Am nevoie de cineva care să mă înțeleagă. Am nevoie de cineva care să mă respecte. Am nevoie de omul ăla care să mă sprijine. Am nevoie de aceea persoană care nu mă critică, care știe să dezvolte o conversație cu mine, care dorește să îmi asculte poveștile pentru că vrea nu pentru că îl oblig eu. Am nevoie de aceea persoană care se folosește de fapte să îmi demonstreze că îi pasă, nu doar de cuvinte, pentru că de cele mai multe ori faptele demonstrează de ce cuvintele nu însemnă nimic. Am nevoie de omul acela care preferă să rezolvăm problemele împreună, nu de cel care se închide în el și își ascunde gândurile și părerile. Am nevoie de o persoană care vrea să învățam unul de la celălalt, să ne ajutăm și să fim acolo la nevoie.

Iubești un om cu toată ființa ta și deși ți-ai dori să îi explici ce simți pentru el, nu o să poți să faci asta mereu, căci sentimentul e atât de puternic, încât devine nestăpânit cu simple cuvinte. Fă ce simți. Nu te mai lăsa influențat de nimeni și nimic. Pur și simplu fă ce simți. Dacă nu acum, atunci când? Gândește-te la tine. Gândește-te la sufletul tău. Fă ce simți și nu te mai uita în spate. Fă ce te face fericit. Viața e prea scurtă și nu merită să fii trist. Bucură-te de orice. Fericirea constă și în lucruri mărunte. Trebuie doar să sapi mai adânc și o să găsești ce căutai.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: