Când o să găsești persoana aceea matură, o să realizezi că nu este nimic greșit la tine. Aceea persoană o să te respecte, o să te iubească și o să te facă fericit/ă exact așa cum meriți. Aveai nevoie doar de omul potrivit lângă tine. Crede-mă, m-am simțit mereu așa din cauza unui băiat care a distrus tot ce era mai frumos la mine, care m-a făcut să îmi pierd încrederea în mine. Niciodată, dar niciodată nu încerca să mulțumești pe cineva în timp ce te pierzi pe tine. Eu.. eu m-am pierdut mult timp încercând să mulțumesc omul greșit. Iar acum.. acum e doar liniște.

Dar tu? De câte ori te-ai pus pe locul 2? Când crezi că e timpul să faci ceva pentru tine și sufletul tău? Înțeleg că ai făcut toate aceste lucruri pentru că iubești necondiționat, poate din respect, dar UIȚI DE TINE! Te pui pe tine pe locul 2 și te asiguri că persoana de lângă tine e fericită. Dar te-ai gândit vreodată dacă merită? Merită să suferi atât de mult? Iar aceea persoana, deși conștientă de tot ce faci pentru ea, să nu aprecieze nimic? Când te ia ca pe cineva care va fi acolo indiferent de orice i-ai face, atunci te pierzi cel mai mult. Atunci doare. Te închizi în tine și devii absent. Încercă să nu ajungi aici. Învață să te apreciezi mai mult. Învață să fii un om fericit!

O să te îndrăgostești, o să iubești, o să pierzi oameni, o să suferi.. Și este perfect normal. Toți trecem prin asta. Toți avem nevoie de asta. O să crești și o să vezi că nimic nu mai e atât de simplu precum părea în ochii tăi de copil.

Dar, să nu crezi niciodată că e ceva greșit la tine!

Toate trăirile, despărțirile, certurile, experiențele din viață pune-le într-un caiet, o carte, o foaie.. unde vrei tu și ia-le ca pe niște lecții de viață. Nu uita să le înveți! Nu aștepta ajutor, că te ține pe loc.. mergi mai departe fără frică. Eliberează-te de griji și de probleme și gânduri.. Creează amintiri și momente pe care nu o să poți să le uiți vreodată.

Niciodată, dar niciodată să nu regreți că ai fost o persoană bună cu persoanele total nepotrivite. Ai făcut tot ce ai putut. Acum e timpul să pleci. Doar plecând de lângă persoanele nepotrivite vei învăța să te apreciezi mai mult pe tine. Nu o să poți niciodată să mulțumești suficient de mult persoana nepotrivită, oricât de mult ai încerca. Dar, să nu crezi niciodată că e ceva greșit la tine! Nu mai face o prioritate din cineva care te consideră doar o opțiune. Vrei să stai toată viața supărat/ă, dezamăgit/ă că nu ai putut să mulțumești suficient de mult persoana nepotrivită?

Și spune-mi, ce rost are să îi mulțumești pe toți dacă tu nu ești mulțumit de tine? Gândește-te la tine în primul rând, nu te mai lăsa influențat/ă de nimeni și nimic. Faptele tale spun totul despre tine, iar faptele lor spun totul despre ei.

You’re not “broken” or “worthless” or any of that. Noi avem puterea de a schimba orice, atât relații de prietenie cât și de iubire. We can find balance within ourselves. It’s there. Don’t give up!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: